TEMAFEST

Temafester brukar bli en succé – Maten, dekorationen, musiken och kollegor i roliga, snygga & galna utstyrslar skapar en stämning som aldrig förr. Det som gör en temafest till en av de bästa festligheterna är den glädje som infinner sig när folk får chansen att släppa vardagen och inträde en ny roll för en kväll.

 

Kasta skjortan eller snickarbyxorna och lär känna andra sidor hos dina kollegor.

 

Med hjälp av ljus, ljud, tyg, möbler och övrig inredning ser vi till att känslan av en ny plats, nya förutsättningar och festlighet infinner sig. Oavsett tema, hjälper vi till att skapa ett event som uppskattas av anställda, chefer och företagsledning.

 

Vad sägs om vår omåttligt populära Oktoberfest med tyska klassiker som Bratwurst, Sauerkraut och kartoffelsalat, Tysk öl i stooora glas och gungande musik från ett av våra umpa umpaband? Eller kanske vill ni hellre ha en fest med ett after ski-tema med pjäxor och skidglasögonen på sned eller en after beach där skummet yr i hela lokalen? Oavsett om ni är intresserad av ovanstående teman, eller istället vill ha en Irländsk afton med riverdance, allsång och Irish Coffée så är Hiway Event den enda festarrangören ni behöver. Vi fixar allt eller en del och lägger upp er kväll precis enligt era önskemål.

 

Välkomna!