KICKOFF

Kickoff, firmafest och konferens


Kickoff är en vanlig och oftast mycket uppskattad tillställning som markerar något slag av nystart inom ett företag, en organisation eller förening. Det är vanligt förekommande att en kickoff förenas med olika aktiviteter, där målet är att skapa gemenskap och känsla av laganda. Aktiviteter som återspeglar företagets mål och ambitioner inför nystarten är vanligt förekommande.

 

 

Event för en lyckad kickoff

 

En lyckad kickoff är tidskrävande, men otroligt nyttigt för ett företag i utveckling. En kickoff ger inte bara glädje och kamratskap, utan bidrar även till laganda och personlighetsutveckling. Med rätt typ av event och aktiviteter under dagen kan företagsledningen förmedla viktiga budskap och mål i form av lek och skoj.

 

Oavsett vad ni har för mål med er kickoff eller ert företagsevent, hjälper vi på Hiway er med att effektivisera och planera, oavsett om det gäller hela dagen eller med enstaka aktiviteter. Vill ni istället själva planera hela er kickoff, kan vi istället hjälpa er med att avsluta dagen med en fest ni och era anställda sent lär glömma. Läs mer om våra temafester här!

 

 

Anpassa er kickoff

 

Aktiviteterna vid en kickoff kan variera och beror helt på er och era förutsättningar – Önskar ni vara inom- eller utomhus? Norr- eller söderut? Säljer ni kläder eller är ni hantverkare? - Oavsett vilket typ av företag ni är och vad ni har för önskemål, anpassar vi hela eventet så att ni och era anställda ska få en oförglömlig dag.

 

Vanligast är, som tidigare nämnt, att man ägnar sig åt övningar som stärker samarbetet och lagandan men samtidigt bidrar till skratt, glädje och en "nytändning" hos dom anställda.

 

Varmt välkomna att kontakta oss på Hiway Event AB!

 

 

 

 

Kickoff och företagsevent