FÖRETAGSEVENT

Låt oss bjuda upp till den omåttligt populära OKTOBERFESTEN med lederhausen, dirndl och gungande musik från ett av våra populära tyrolerband! Eller ni känner att en AFTER SKI med pjäxor på fötterna och luvan på sned är en optimal firmafest i motsats till en bländande AFTER BEACH där skummet yr i hela lokalen!

En IRLÄNDSK AFTON är alternativet när allsång och armkrok tillsammans med svingande bägare ska prioriteras.

 

I olika paket kan vi få er tillställning att bli succé för både er och era kunder. Vi har gjort det förr och gör det gärna igen. Låt oss hjälpa er att skapa en oförglömlig temafest!

 

Kontakta oss redan idag och låt oss tillsammans titta på ett lyckat koncept.

LYCKAS MED ERT FÖRETAGSEVENT

Inte nog med att företagsevent är något som i princip alla ser fram emot - det brukar också i regel skapa en kamratskap bland dom anställda. Ett väl planerat företagsevent blir något nytt för dom anställda att se fram emot och därmed ökad trivsel & försäljning. 

 

För att lyckas med ert företagsevent krävs planering av aktiviteter, mat, dryck och musik eller liveband. Ibland är företagets lokaler inte anassade till festligheter och då tillkommer även planering och inredning av lokal. Men lugn - detta jobbar vi med dagligen och besitter kunskap, kapacitet och kontakter som krävs för ett lyckat event. Ge oss fullt föroende, eller låt oss hjälpa er med vissa bitar för en lyckad dag.

 

En annan viktig del av företagsevent kan vara där även leverantörer och/eller kunder är välkomna. De anställda har då möjligheten att knyta viktiga band till leverantörna och era kunder får ett "ansikte på rösten i telefonen".

 

 

Företagsevent, kickoff & företagsdag